Toisessa blogissani kirjoitin likan korvien rei'ityksestä. Vielä ei reiät ole tulehtuneet, mutta meillä on tänään tuskailtu aivan muita kipuja. Tänään käytin likkaa hammaslääkärissä ja likalla on taas raudat suussa. Täytyy myöntää, että minullakin oli hieman avuton olo katsella vierestä kun likka makasi tunnin verran hammaslääkärin tuolissa suu levällään. Nyt on hampaat kipeät. Likka on syönyt vain puuroa, kun ei pysty pureskelemaan mitään.

Aasinsillan kautta kauneusihanteisiin, joita likan (ja luultavasti muidenkin esimurkkuikäisten tyttöjen) päässä liikkuu. Hammasraudat on yök! Lihavuus on kamalakamala asia... ja likalla on nyt hyvä syy olla syömättä: ei pysty. Aivan kamalaa on myös toppahousut. Ja toppakengät. Ja villapaidat. Ei mitään järkeä vaikka ulkona on lähes 30 astetta pakkasta. Ei villasukkia, kun ne ei mahdu kenkiin, joita likka edelleen itsepäisesti käyttää. Eikä muka palele vaikkei ole edes aluspaitaa. Huoh. Pitää se sentään pipoa... Laiha lohtu.

Toisaalta, en minäkään ole vielä kertaakaan tänä talvena laittanut sukkahousuja jalkaan (en halua kun en tykkää) ja harvemmin tulee vedettyä pipo päähän (vain jos likaiset hiukset pitää saada piiloon). Jotta keltä lie ottanut mallia?